تبلیغات
آشپزی - مرغ زعفرانی


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :پروشا رهامنش
تاریخ:دوشنبه 27 تیر 1390-11:16 ق.ظ

مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانیآپلود سنتر عکس رایگان

 

 

·         ران و سینه یك مرغ كامل

·         پیاز 1 عدد متوسط

 

·         سیر 1 حبه

 

·         زعفران ابكرده 2 قاشق سوپخوری

 

·         كره 25 گرم

 

·         آب نصف لیوان

 

·         نمك وفلفل به میزان لازم

 

·     پیاز و سیر رو ریز خورد میكنیم و با كره تفت میدیم فقط تا حدی كه پیاز شفا ف بشه،مرغ رو به همراه زعفران  ،نمك و فلفل اضافه میكنیم و

 

·     5 دقیقه تفت میدیم تا كاملا مرغ با زعفران و بقیه مواد تركیب بشه.اب رو اضافه كرده و مثل زمانی كه برنج دم میكنیم، در قابلمه رو با  دمكنی

 

·         میذاریم و یه بشقا ب چینی روش قرار میدیم تا سنگین بشه . شعله رو تا حد امكان كم میكنیم و از یه شعله پخش كن هم استفاده میكنیم.

 

·     مرغ  زمانی امادست كه  استخوان مرغ از گوشت به راحتی جدا و عصاره غذامون  كاملا غلیظ بشه.بهتره مرغها رو همراه به پوست  بپزیم

 

·     چون هم گوشت با فتش  نرم تر میشه و هم طعم  لذیذتری میگیره .میتونید  این مرغ رو به همراه زرشك پلو، باقالی پلوو شیرین پلو سرو كنید و

 

·         از طعم و عطر عالی  این غذا لذت ببرید.

 




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : آشپزی 

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.