تبلیغات
آشپزی - اگه خوراك شما ته گرفت


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :پروشا رهامنش
تاریخ:شنبه 11 تیر 1390-07:53 ب.ظ

اگه خوراك شما ته گرفت

اگه خوراك شما سوخت

اگه خوراكتون ته گرفت،اصلا هول نشید و سكته ناقص نزنید سونامی كه نیومده!!!،به ترتیب كارای زیر رو انجام بدید:

1-سریعا خوراك رو تو یه ظرف دیگه خالی كنید طوری كه قسمتهای سوخته جدا بشه وتوی ظرف قبلی باقی بمونه.

2-یه پیازو ریز خرد كنید و با كره تفت بدید،وقتی طلایی شد كمی ادویه مخصوص اون خوراك رو به پیاز اضافه كنید و در صورتی كه خوراك شما رب هم نیاز داشت با مخلوط پیاز و ادویه،رب رو هم تفت بدید.

3-بعد آب جوش و خوراك رو هم به مواد اضافه كنید و با حرارت ملایم بپزید.

شاید براتون سؤال پیش بیاد كه چرا ما  این مواد رو اضافه میكنیم.وقتی خورشت یا خوراك ته میگیره  ما قسمتی از عصاره خوراك رو از دست میدیم، به همین خاطر برای  اینكه غذای ما بیمزه نشه این مواد رو اضافه میكنیم،البته اندازه ادویه یا رب كمتر از مقداریه كه ما برای كل خوراكمون  در ابتدای پخت استفاده كردیم.و در آخر یه روش خوب برای طعم بهتر،اگه شما تو فریزر آب گوشت یا مرغ داشته باشید ،وقتی دارید آب جوش رو به مواد اضافه میكنید،آب گوشت رو هم بریزید تو خوراك و میبینید غذاتون چه طعم بهتری میگیره .




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : نكات آشپزی 

manicure
پنجشنبه 17 فروردین 1396 10:29 ق.ظ
I love your blog.. very nice colors & theme. Did you
design this website yourself or did you hire someone to do it for you?

Plz answer back as I'm looking to construct my own blog and would like to find out
where u got this from. appreciate it
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر