تبلیغات
آشپزی - طرز تهیه دلمه فلفل


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :پروشا رهامنش
تاریخ:سه شنبه 25 مرداد 1390-11:31 ب.ظ

طرز تهیه دلمه فلفل

طرز تهیه دلمه فلفل

 

1-    فلفل دلمه ای3 عدد

 

2-برنج  پخته نصف فنجان

 

3-لپه پخته 3 قاشق غذاخوری(لپه زیاد طعم دلمه رو خراب میكنه و دلمه رو به یك غذای دیر هضم تبدیل میكنه)

 

4-پیاز 2 عدد متوسط ریز شده/سیر 2 حبه

 

5-مرزه ریز شده 1 قاشق غذاخوری در صورتی كه خشك شده بود این مقدار رو نصف كنید

 

6-گوشت چرخ كرده200 گرم (میتونید به سلیقه خودتون این مقدار رو كم یا زیاد كنید)

 

7-نمك و زردچوبه به مقدار لازم/ادویه كاری نصف قاشق جایخوری

 

8- رب 2 قاشق غذاخوری

 

9-كره 50 گرم /روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

 

نصف كره با روغن مایع را گرم میكنیم و یكی از پیازارو سرخ میكنیم كمی از زرد چوبه

 

و نمك و با گوشت اضافه و سرخ میكنیم برنج، لپه،و همه كاری رو اضافه و سرخ میكنیم

 

مرزه و یكی از سیرهارو خورد میكنیم با رب به مواد اضافه و مخلوط میكنیم وقتی تمام

 

مواد به خورد هم رفتن كنار میذاریم و دلمه ها رو آماده میكنیم.سر دلمه هارو برش میدیم

 

و توش رو خالی میكنیم و با مواد دلمه پر میكنیم. برای سس كه دلمه ها در اون پخته میشن

 

پیاز رو خورد میكنیم و با كره و روغن سرخ میكنیم زرد چوبه و نمك و رب رو همراه پیاز

 

تفت میدیم و آب یه لیموترش رو همراه یك  و نیم لیوان به سس اضافه میكنیم و می ذاریم 10

 

دقیقه بجوشه. یه حبه سیر رو هم نصف میكنیو و میندازیم تو قابلمه بعد سر دلمه هارو با

 

خلال دندون سفت میكنیم و میذاریم تو قابلمه تا بپزه و غلظت مایع تو قابلمه زیاد بشه

 

به غلیظی ماست بشه دلمه ها آمادست اونارو تو یه ضرف بچینید و سس ته قابلمرو بریزید روی دلمه ها و با نون تازه میل كنید. نوش جون

دلمه فلفل




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : آشپزی 

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.