تبلیغات
آشپزی - طرز تهیه باقلوای استامبولی


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :پروشا رهامنش
تاریخ:جمعه 21 مرداد 1390-12:53 ق.ظ

طرز تهیه باقلوای استامبولی

باقلوای استامبولی

 

1-خمیر فیلو یك بسته(قابل تهیه از فروشگاه های معتبر)

 

2-گردوی خرد شده یك فنجان

 بای

3- پودر هل 1 قاشق چایخوری

 

 4- كره آب كرده 100 گرم

 

5-زعفران دم كرده برای روی باقلوا

 

مواد لازم برای شهد باقلوا

 

1-شكر 2 فنجان/اب 1 فنجان

 

2-لیمو ترش 1 عدد

 

شكر و اب رو در ظرف ریخته و روی حرارت قرار میدیم

 

اب لیمو رو هم اضافه میكنیم و صبر میكنیم تا شربت غلیظ

 

شه  بعد میذاریم تا شربت سرد شه.

 

باقلوا

 

یك قالب مستطیل انتخاب می كنیم ،كف اون رو با كره چرب میكنیم

 

خمیر فیلورو به اندازه قالب برش میدیم باید  9 لایه خمیر داشته

 

باشیم.روی هر لایه را به كره ذوب شده  آغشته میكنیم .

 

اینكار رو تا 5 لایه تكرار میكنیم .گردوها ی خرد شده رو با هل

 

و2 قاشق غذاخوری از شربت مخلوط میكنیم و روی لایه پنجم

 

خمیر به صورت یكسان پخش میكنیم بعد روی گردوها  خمیر

 

آغشته به كره میذاریم ،4لایه خمیر رو دقیقا مثل همون 5 لایه

 

قبلی می چینیم. بعد با یك چاقوی تیز باقلوا رو به شكل مربعهای

 

5/2 در 5/2 برش میدیم و روی باقلوا رو با مخلوط زعفران

 

  دم كرده و كره ذوب شده  آغشته میكنیم و20 دقیقه تو فر گرم شده

 

با دمای 160 درجه قرار میدیم تا بپزه .بعد شربت سرد رو روی باقلوای

 

داغ میریزیم .اگه شربت داغ باشه  باقلوا خمیر میشه. روی باقلوارو

 

به دلخوا ه خودتون با پودر پسته یا كنجد تزئین مكنیم و بعد از سرد

 

شدن آمادست تا میل كنید. نوش جان




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : دسر و شیرینی 

فاطیما
یکشنبه 16 مهر 1391 08:56 ق.ظ
با سلاممن عاشق آشپزیم هربارازطرزتهیه های این سایت استفاده کردم راضی بودم
لطفااموزش ترشی اجیل روهم روی سایت بزارید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.