تبلیغات
آشپزی - انواع پنیر و موارد مصرف آنها در غذاها


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :پروشا رهامنش
تاریخ:جمعه 21 مرداد 1390-12:25 ق.ظ

انواع پنیر و موارد مصرف آنها در غذاها

پارمسان

 

پنیر پارمسان  یك نوع پنیر ایتالیاییه كه بافت سفتی داره ،از شیر تازه گاو تهیه میشه

 

و 2 سال زمان  نیاز داره تا برسه.این پنیر به خاطر طعم و عطر بی نظیری كه داه برای طعم بهتر

 

 در بیشتر پاستاها، سالادها، خوراكها و پراشكیها استفاده میشه. پنیر پارمسان تازه رو بصورت

 

 ورقه های نازك برش میدن و روی سالاد وغذاهای دیگه استفاده میكنن.

 

. در ایران این پنیررا به صورت پودر شده درفروشگاههایمواد غذایی میتوانید تهیه كنید

 

.پارمسان رو به جای پودر سوخاری در شنیستل ها نیز استفاده میكنن.

 

پلوهای مخلوط مثل لوبیا پلو، كلم پلو با این پنیر خیلی لذیذتر میشه.وقتی غذارو سرو میكنید

 

برای هر پرس حدود 1 قاشق مربا خوری روی پلو بپاشید گرمای غذا پنیر رو حل میكنه و طعم

 

پنیر رو به خودش میگیره.شما طعم تندی احساس نمیكنید بلكه پنیر عطر نمكی خاصی به غذاتون

 

 میده و اون رو  خوشمزه تر میكنه.بزودی غذاهایی رو كه پنیر پارمسان در اون استفاده میشه.

 




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.