تبلیغات
آشپزی - كیك كره ای (خانگی )


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :پروشا رهامنش
تاریخ:دوشنبه 27 تیر 1390-11:40 ب.ظ

كیك كره ای (خانگی )

 كیك كره ای

 آپلود عکس

آرد 2 لیوان

شیر 1 لیوان

تخم مرغ 3عدد"

وانیل 1قاشق چایخوری

شكر 1لیوان

كره200گرم

بیكینگ پودر 1قاشق مربا خوری

 

تخم مرغ و شكر رو مخلوط میكنیم تا سفید شه

كره و وانیل و اضافه كرده خوب هم میزنیم

(در این فاصله فر را با دمای 170درجه سانتیگراد

روشن میكنیم)

شیر و اضافه میكنیم و هم میزنیم،آرد و پكینگ پودرو

با هم الك كرده و كم كم به مایع اضافه كرده حسابی

 هم میزنیم تا آرد گلوله نشه.بعد قالب كیك و

چرب میكنیمو مخلوط كیك و تو قالب میریزیم

و تو فر به مدت 45 دقیقه میگذاریم تا بپزه

تا وقتی روی كیك طلایی نشده در فر و باز نكنید

چون پف كیك میخوابه.در اخر یك سیخ چوبی خشك

روداخل كیك میكنیم وقتی روی سیخ چیزی نچسبید

كیك پخته .فر و خاموش كنید .كیك و تا

6 ساعت تو قالب و دمای اتاق بذاریدبمونه بعد از قالب

 در بیارید وبا مارمالاد ،خامه یا ساده با شیر یا چایی

میل كنید.نوش جان




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : دسر و شیرینی 

How did the Achilles tendon get it's name?
پنجشنبه 16 شهریور 1396 05:00 ب.ظ
Wonderful goods from you, man. I've understand
your stuff previous to and you are just too
fantastic. I really like what you have acquired here, really like what you are saying and the way in which
you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart.
I can't wait to read far more from you. This is really a tremendous site.
Jada
پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 04:14 ق.ظ
First off I want to say awesome blog! I had a quick question that I'd like to ask if
you don't mind. I was interested to know how
you center yourself and clear your mind prior to
writing. I have had a hard time clearing my mind in getting my thoughts out there.
I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are
usually wasted simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or hints?

Thank you!
BHW
جمعه 25 فروردین 1396 03:49 ب.ظ
Pretty! This has been a really wonderful post. Thanks for providing
this information.
manicure
جمعه 18 فروردین 1396 07:21 ق.ظ
Hi there, I would like to subscribe for this web site to take most up-to-date updates, therefore where can i do it please help out.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر